Skoči na sadržaj

O nama

Čišćenje tavana,terasa i zgrada od golubova u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Specijalistička ekipa profesionalnih sanitarnih inženjera,biologa i ddd tehnologa u 100% efektivnom čišćenju i specijalističkom odbijanju golubova.Garancija na usluge minimum 12 meseci.Proverite zašto nam je 5000+ klijenata do sada poklonilo poverenje od 2015 e godine do danas.

Zaštita od nastanjivanja golubova u zgradama i stanovima u Beogradu Novom Sadu Vojvodini i Srbiji,čišćenje zgrada tavana i terasa od golubova,i sanitarne usluge sa golubovima,konsultacija u humanom odbijanju golubova.15+ godina radnog iskustva od strane sertifikovanih sanitarnin inženjera,biologa i ddd tehnologa.

O nama

Sajt Golubovi.net namenjen prezentaciji naših usluga čišćenja tavana,terasa i zgrada od nastanjenih golubova i izmeta golubova u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala Golubovi.net 064-101-76-87   Zaštita od nastanjivanja golubova u zgradama i stanovima u Beogradu Novom Sadu Vojvodini i Srbiji,čišćenje zgrada tavana i terasa od golubova,i… Pročitaj više »O nama

css.php Call Now Button